Poradna - Onemocnění kloubů a končetin

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Svaly

Co pomáhá při nataženém svale?

Odpovědi na otázku

Konska mast ale radeji jdete za lekarem
namažte to mastí na bolesti a chce to mít v klidu
Odpočívat, mast Fastum gel nebo Ibalgin, studené zábaly
Natažený sval musíte nechat odpočinout studeny obklady a pokud by se to nelepšilo tak jít k lékaři. Může byt taky natrženy a to chce jiné léčení .
klid stahovací obinadlo a mazat mastí proti bolesti a zánětu
Natažené svaly se sice hojí lépe, ale ani to se nemusí obejít bez komplikací. při nich dochází k drobným trhlinkám v buněčné struktuře. "Když se nezahojí, tak tam vzniká zánět, Existuje spousta prostředků, které jej mohou utlumit. Lékaři mají dnes řadu metod, jak svaly léčit. Použít mohou masti či enzymy, ve složitějších případech však musejí sáhnout po laseru nebo pacienta operovat.
Pokud je to natažené,tak mazat mastí od bolestí a klid.
Odpočinek a různé přípravky, které na zeptání seženete v lékárně.
pokud je opravdu jen natažený tak klid a mast s kostivalem nebo arnikou
Natažený sval musíte nechat odpočinout. Několik dní se vyvarujte námahy a zatěžujte sval postupně. Úlevu mohou přinést teplé koupele nebo sauna. Pokud byste sval dále zatěžoval, může dojít k natržení úponu a to už musí řešit lékař.
Určitě nechat končetiny v klidu rozhodně nerozcvičovat já jsem to jednou chtěla rozcvičit a bolelo to ještě víc.
Natřela bych to Ibuhepa a odpočívala.
Víte určitě, že je "jen" natažený? Může být i natržený a to pozná jen lékař. Rozdíl v léčení je totiž zásadní. Pokud je tedy natažený, stačí studené obklady, nohu na židli a být v klidu aspoň 3 dny....