Poradna

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Kyčle

Dobrý den.Prosím malému zjistili v porodnici vlevo nestybilní >> kyčel.abdukce billat volná,USG kyčlí vlevo 3a,v pravo 2a dle grafa.nosíme >> abdukční peřinku.Prosím jaká je pravděpodobnost že se to do 6 týdnů >> uzdraví??jestli je to možné že se to tak brzy srovná,a jaký je postup léčení po kontrole po 6 nedělí??Moc vám děkuji Jana

Odpovědi na otázku

U většiny dětí postačí léčba abdukčními pomůckami - kromě Frejkovy peřinky se využívají Pavlíkovy třmeny, případně distrakční léčba za hospitalizace. V případě neúspěchu se přistupuje k operačnímu řešení.